Sådär, nu är vårt underbara jullov över. Imorgon går Noëlle tillbaka till skolan 🙁
Jag har inte hunnit blogga Milos födelsedag än. Åh så jag älskar den här lillkillen. Han känner sig så stor nu, men planerar redan inför 5-årsdagen, haha. Det är så kul att ge honom presenter, han blir alltid glad och är världens mest tacksamma unge. Han tackade mig för att jag ordnat ett fint kalas, seriöst, vilken 4-åring gör det spontant? Han tackar när han får en komplimang, han är fin pojk <3

Grattis min prins! Jag älskar dig.

160101a
Såhär glad blir han för varje paket =) Favoriten var den stora Bruder-lastbilen och en enorm Transformer från mormor som heter Grim Lock.

160101b
Gjorde Pinocchio-tårta.

160101c
Förväntansfull, precis när alla börjar sjunga 🙂

160101e
Fyra ljus!

160103d
Ehh, tog ingen bild på hela rummet, men det hängde fina grejer från taket och transformersheliumballonger och sådär, såklart…

160101f
Transformerspinata som Milo önskat. Och som tur var drog han i snöret som öppnade den! Perfekt 🙂 Eftersom vi skulle vara inne valde jag en med dragsnöre istället för pinne att slå med.

160101g
Tempe hjälper Milo att fylla påsen. Titta på Nicolas i bakgrunden, skön stil, haha.

160101h
Hela gänget förutom Eddie, som INTE ville vara med på bild.