Idag var det jäktigt! Jag tog Milo till dansen 15.30-16.00, jag skyndade hem, bytte barn och tog Noëlle till gymnastiken som började 16.30, stannade och tittade en stund för att jäkta hem, byta bil så att maken kunde ta pojkarna och hämta henne när hon var klar 19.00 medan jag åkte på möte i skolan 18.00-19.00. Tycker det är så kul att pussla! Maken hade såklart en fotografering idag också.
Han har haft 16 stycken den här månaden om man räknar med torsdagens. Två stycken bokade på måndag… Kommer bli hans bästa månad hittills, med hästlängder!

Han tar ledigt i helgen och åker till sväronen med barnen. Jag ska för första gången på nästan 6 år sova utan barnen hemma, utan barn i sängen. Småjobbigt faktiskt. Älskar att ha barn i sängen. Det är så många ”negativa” milstolpar på sistone, haha. Typ barn som sover över hos kompisar och grejer. Jag skulle egentligen ha följt med ut till kusten, men jag och Lexie köpte en sån där Escape Game-upplevelse till Wendy i födelsedagspresent, med efterföljande middag på Cheescake Factory, så det passar det ju perfekt att han får åka ut till kusten själv med barnen. Jag skulle nog aldrig ha släppt iväg honom själv med Noëlle i den åldern, eller Milo, eftersom de båda var väldigt mammiga, men Nicolas är mer 50/50 och är trygg med att sova med Greg eftersom han har skött majoriteten av läggningarna med Nicolas sista året.

Anyways, här kommer Nicolas, så ni får se när han pratar! Han pratar i meningar och har en rejäl vokabulär på båda språken och har redan delat upp språken! Han pratar svenska med mig och engelska med pappa. Så himla coolt! Jag vet inte hur jag ska få med dialogerna, för så fort jag filmar brukar han komma och be om telefonen bara, men nu fick jag med lite =)