Alright. De senaste två veckorna har Noëlle suttit och tittat på nagellack- och sminkfilmer på YouTube. Hon söker efter det hon vill se, sen går hon till Amazon och kollar vad det kostar för att spara ihop pengar till det.
Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det, eftersom jag alltid varit en pojkflicka och inte alls intresserad av smink och nagellack.

I julklapp fick hon nån salong-grej av grannen med nagellack och sånt som hon har lekt med. Det stod även högst på hennes önskelista.

Ni får gärna dela med er hur ni har gjort med smink, vad era tankar är. Mina preliminära tankar är att låta henne hållas, låta henne köpa nån sminkpalett och leka hemma, men att inte släppa ut henne med smink (uppenbarligen). Hur gör ni?

Anyways, för två veckor sedan blev hon inbjuden på barnkalas av grannen tvärsemot, och vi tackade ja. Det stod nåt om Kids Salon och jag ba’: ”Ja, ja, whatever.”

Sen fick de alla varsin Disney-klänning och sen fick de gå på Catwalken inför föräldrarna, haha! Jag dör. Så väldigt ”Toddlers & Tiaras”.

160123a
Iklädd rock och flip-flop.

160123b
Pedikyr.

160123c
Manikyr.

160123d
Noëlle så lycklig.

160123e
Nu till sminkningen.

160123f
Håret… Aj, hon satt och torkade några tårar. Jag vet ju hur det är att vara håröm och ha tunna hårstrån. Jag grinar alltid hos frisören 😛

160123g
Prinsessa!

160123h
Noëlle, födelsedagsbarnet och nån annan unge.

160123i
Alla tjejerna samlade! Lexi var också med (längst bak i mitten), fast hon kom lite senare då hon hade någon gymnastikgrej före.