Aaahhh! Nu har vi bott här i ett och ett halvt år, och jag blir tokig på alla skor som ligger överallt. Vi har en skohylla, men den håller ju inte en tredjedel av alla våra skor, resten ligger i en korg som svämmar över.
Min mapp ”Hallway” på Pinterest har legat och glott elakt på mig, men nu är jag igång! Häromdagen åkte jag och köpte allt jag behövde och nu jäklar!

Maken rullade på ögonen, som vanligt, när jag påbörjade ett projekt, men jag vet att han kommer att tycka att det är skitsnyggt sen när jag är klar 😉
Han var inte vidare glad över att slita upp the ”baseboard” (vad heter det nu igen?), men han har inte så mycket att säga till om när den här Virvelvinden drar fram, haha.

Helst hade jag velat ha fem indelningar, en till oss var, men utrymmet är bara 59.5 inches, 151 cm brett, så det hade blivit alldeles för trångt. Jag letade och letade efter korgar som skulle passa längst ner, utrymmet per barn är runt 47-48 cm brett, och 50 cm djupt och det var svårare än jag trodde. Hittade en korg, men den var helt slutsåld… MEN!! Så fick jag ett EUREKA-moment. De där jäkla korgarna som jag bara har tre av och for runt hela Orlando (typ 20 affärer TJ MAXX) men aldrig hittade en fjärde av, de passar perfekt!!! 😀 Så himla bra.

160201

En del av all min inspiration.

160201a
Makens enda insats – att slita bort baseboard, för det är så jäkla tråkigt. Resten fixar jag själv 🙂 Har kommit lite längre än på bilden, fotar mer imorgon.