Idag var det dags för tandläkaren igen. Allt såg bra ut, tandläkaren frågade om vi använder tandtråd varje dag, och jag svarade att det är lite sisådär med just tandtråden… Hon sa att då kan det hända att det finns hål mellan kindtänderna som inte hon kan se och föreslog röntgen på Noëlle. Så vi röntgade Noëlle och då har hon tre små jävla hål mellan kindtänderna!!

Alltså, jag minns inte att man höll på med tandtråd på barn när jag var liten. Men det ska man alltså göra och vi har slarvat med det. Borsta tänderna gör vi, men det hjälper ju alltså inte mellan tänderna! Känner mig så jävla hemsk. Det är små hål, och det är plastfyllning som inte ens kommer att synas, men ändå. Hon är ju livrädd nu.
De använder lustgas och grejer, så det är väl bra. Härlig räkning på 460 dollar… Så nu är det borsta tänderna efter VARJE ättillfälle och tandtråd varje kväll som gäller!!

160205b

160205a