The finns så många olika inriktningar, från rytmisk sportgymnastik, till artistisk gymnastik, till sån där gymnastik på barr/ringar/stång, till studsmatta, osv.
Det de pysslar med heter ACRO, alltså akrobatisk gymnastik, det är mer när man lyfter upp varandra i luften och sådär. Fick se grabbarnas hela rutin idag, och wow!! Så himla trist att jag inte får lägga upp den på nätet, vill visa. Det var helt fantastiskt! Men de är ju med och tävlar på landsnivå, och missade precis att få vara med i Kina och sådär, så de kan inte läcka sin rutin och riskera att folk övar in rutiner med mål att slå dem på vissa punkter och så. Anyways…

Noëlle var lite nervös – som sig bör 🙂 De gjorde ändå ett fantastiskt jobb. De missade två av sina lyft… Min professionella (ha ha) åsikt är att det beror på skillnade i längd på Bella och Chelsea. Egentligen skulle det bara ha varit Bella och Noëlle, vilket jag tror hade varit mycket bättre, men det kom en ny tjej så det blev en trio istället. Det är väldigt svårt för Noëlle att göra alla sina lyft och grejer när det skiljer typ en decimeter i höjd hela tiden. Som när hon trillar av när de lyfte upp henne, Chelsea lyfter mycket högre än Bella med resultatet att Noëlle trillar av.
Men vi är ju där för att ha kul och för att Noëlle älskar det, så det kvittar ju verkligen hur det går. Det var jättekul att se, perfekt tillfälle för Noëlle att prova på att tävla, trots att de var ensamma i sin klass idag. De tävlar i ”trio flickor 11 år och under”, det är ju en skitstor variation.

Just det. Jag blev sååå arg idag! Så i slutet när de fick sina priser och skulle gå upp på scenen eller vad man ska säga…okej, såhär. Först ropade de upp vinnarna i ”mens quad” vilket var våra fyra killar, de är på väg upp och då ropar den yngsta killens pappa att han ska komma och sätta sig, han får minsann inte gå upp där på scenen ”with all that pink and ponies”… Vi snackar en vuxen människa. Så han tvingade tillbaka sin son, de andra pojkarna gick ner igen och vi alla bara rullade ögonen och titta på varandra. Jag hörde inte riktigt vad det handlade om, men jag fick höra fick jag fnatt. Jag blev så jävla arg! Hur kan man förstöra för sitt barn så? Coach hörde inte heller, men blev informerade.
Så när de hade fått sina medaljer beordrade coach upp dem på scenen igen för en gruppbild. Pojken vars farsa är en idiot satt kvar, rädd att trotsa pappa, medan alla andra klev upp på scenen. Coach gick över och sade att han också skulle gå upp och pappan ba’: ”Nej, han får inte gå upp där.” (som en treåring). Coach sade att hon är hans tränare och att han är där med sitt lag och att hon bestämmer och pappan ba’: ”Jag har rättigheter, han är mitt barn.” Då bad coach honom att ta sitt barn och gå därifrån. Så jävla rätt! Bellas mamma som har jobbat med vår coach i flera år sa att hon aldrig varit så arg.
Jag messade henne efteråt och tackade henne för att ha sagt emot idioten och hon sade att det är ju hennes varumärke, hon har jobbat hårt på det här och det svärtar ju allas vårt rykte. Arrangörerna hade tryckt upp speciella påsar och medaljer till killarna och sådär. Hon sa att hon aldrig skulle tolerera sånt beteende. Även om det kanske riskerar att de går till ett annat gym (vilket jag tvivlar på), så var det alltså värt det för henne! Starkt.

Jag kunde såklart inte heller hålla tyst utan sade några icke väl valda ord också. Typ ”Seriously? This is happening? 2015…2016 and this is happening? You’re not letting your child take a picture because the backdrop is pink?” Och på vägen ut bad jag honom att ”Grow up.” Och en hel del annat som jag inte minns. Milo hade för sjutton på sig rosa!

Det lustiga var att den andra killens pappa också är en sexistisk jävel som surade över att hans son fick göra ett nummer med en av tjejerna eftersom det inte finns plats för honom i fyrgruppen, och en massa annat. Så jag klagade lite till Greg en dag när jag kom hem och han sade: ”Du har inte mött XXXXXX’s pappa va? Det här är ingenting. Kort och liten som håller på med MMA och kampsport och uppenbarligen har komplex.” HAHA. Det var alltså han som hade problem med rosa idag. Rädd att han ska smittas av homosexualitet om han står för nära något rosa eller? Jesus alltså.

Jag tyckte så himla synd om grabben. Usch och fy för vuxna alltså.

Pojkarna var såklart med och de var helt fantastiska!!! 🙂

160207a
Bella preppar Noëlle 😉

160207b
Här syns skillnaden i längd ganska bra. Bella och Noëlle är mer lika i höjd än Chelsea och Bella.

160207h
Under uppvärmningen. Noëlle börjar bli en baddare på att stå på händer och kan gå rätt många steg 🙂

160207i
Det här var ett av deras ”trick” som de misslyckades med under uppvisandet. De ska lyfta upp, ner, upp igen och slänga upp henne i luften och hon ska landa på rygg i deras vagga. Huu!! Men de brukar lyckas men under uppvisningen tror jag Chelsea blev lite uppspelt och lyfte mycket högre än Bella så att Noëlle tippade av.

160207j
En av deras andra grejer. Här måste de återigen kompensera för höjd, så Chelsea måste hålla sin fot längre bak än Bella för att få ungefär samma höjd, men för Noëlle blir det ju svårare att hålla när hon inte har knäet typ.

160207k
Älskar vårt gym! Det är inte lika proffsigt som det andra vi provade, men fy sjutton, det var så vidrigt där att jag aldrig skulle vilja ha mina barn där. Stora skyltar om att man skulle vara tyst, och man fick inte ha sin telefon, och man fick inte fotografera, och, och, och… Ibland måste jag ju ta med pojkarna beroende av hur Gregs schema är, och då måste jag ju kunna valla Nicolas i 1,5-2,5 timme medan Milo och Noëlle är inne. På nuvarande gym är det inget problem alls, de har leksaker, man får vara högljudd, osv. Och alla är så himla gulliga med varandra och, ja, det är underbart 🙂

160207l
Så fin form! 🙂

160207c
Vår trio! <3

160207e
Medaljutdelning.

160207d
”Våra” kids 🙂

160207f
Så stolt! Ser ni att jag kortat byxorna förresten? Haha, de var typ 15 cm för långa. Det syns ju litegrann, men jag kunde inte lägga upp dem för att de tryckt Believe på benet! Hade blivit typ ”Bel”…

160207g
Första medaljen! <3

Och här är filmen. När de är i bortre vänster hörnet ska hon egentligen hålla sig upp på deras händer och göra en straddle (?), alltså benen rakt ut, men hittar inte balansen.