Usch…det har gått i vår vänskapskrets, men det har varit märkligt. Det började med lille Eddie för snart tre veckor sen tror jag?
Han kräktes en gång när vi var där, och det var allt. Sen typ flera dagar senare, typ 4-5 blev Jay sjuk.
Efter det kräktes Nicolas en gång och sen Milo ett par gånger.

Sen en vecka efter Milo, i fredags, blev jag sjuk. Rejält sjuk. Började vid 5 på morgonen i lördags efter att haft riktigt ont i magen hela natten. Sen kräktes jag jag till elva på dagen och var helt utslagen och sov typ hela dagen. Fruktansvärt. Greg fick avboka sin fotografering den dagen, för det gick inte att ta hand om barnen.
Sen igår eftermiddag satte Noëlle igång och på kvällen även Greg. Huh!!

Nu hoppas jag att vi alla är klara, och att det inte var en annorlunda kräksjuka Nicolas och Milo hade så att de får den här också. Peppar, peppar. Tur att det är röd dag här idag, så Noëlle är hemma från skolan iallafall, så har det gått 48 timmar när hon går tillbaka till skolan på tisdag!

Problemet är ju att Gregs syster med familj skulle komma ikväll eller imorgon förmiddag, och Greg ville ju ogärna ringa eftersom han inte vill att de ska ändra sina planer, men jag tvingade honom till sist att ringa. De ska nämligen vidare och bo på Disney i helgen och det vore ju förjävligt om det skulle förstöra deras helg! Om de ändå väljer att komma så är det iallafall upp till dem, då har de blivit varnade. De skulle väl avvakta en dag extra, så de kanske kommer på onsdag. Vi får se 🙂

Tror inte att jag har kräkts sen den där gången i husvagnen, och lika hemskt är det varje gång. Det här var första gången Greg kräkts sedan jag lärde känna honom för 10 år sen! Trodde han var immun, men icke.