Satt och debatterade lite på Facebook och kom precis på något.
Ni vet de här ”våldtäktslekarna” muslimerna håller på med, Taharrush eller vad det kallas.

När jag var AU-pair i Belgien för sisådär 15 år sen, firade jag och några av de andra svenskarna in min 18-årsdag i Bryssel.
Då blev vi grupptrakasserade av ett stort gäng muslimer (marockaner). Vi var fyra tjejer tror jag, och hade väl ett gäng på 12-16 stycken som bara cirklade runt oss, följde efter oss, försökte ta på oss och så vidare. Tack och lov var jag nykter, och tack och lov förstod jag vad de sade (utan att de visste att jag pratade franska).

Det var sjukt obehagligt minns jag, två av tjejerna, de som var fulla, blev först smickrade av allt, men sen fick vi nästan panik, för det gick inte att bli av med dem. Jag och den andra nyktra tjejen fick typ värja oss på två fronter för att försöka skydda våra fulla kompisar. Minns att den enda försökte få stanna kvar, för hon skulle minsann ligga med nån av killarna. Väldigt glad att vi lyckades få med oss henne hem.

Usch. Bara ett sånt där minne som kom upp när någon pratade om att ryktet är att svenskar är lättillgängliga eller vad det var.