Idag var det söndag och vi tog med oss grannungen till vår favoritlekpark i Lakeland.
Det är 50 minuter dit, men lätt värt det! Barnen älskar det =) Lexi hade aldrig varit där och var eld och lågor.

Vi lekte i ett par timmar, sen åkte vi till en McDonalds med lekplats på vägen hem där barnen fick Happy Meal och leka ännu lite mer 🙂

När Gregs syster var här pratade vi om testamente…gaahh, vi har inte fått arslet ur vagnen, men det måste vi ju fixa! Svågern berättade om skräckexempel när hans svåger dog och pengarna blev frysta och frun kunde inte ens betala räkningar förrän allt var utrett.

Om det skulle hända mig och Greg något skulle vi vilja att min mamma tog hand om barnen (om hon vill ha dem, haha, det tror jag nog). Men det hjälper ju inte att bara vilja det, det måste ju ner på pränt. Utöver det är det tydligen bra att utse någon till de första dagarna, så att barnen slipper hamna i typ fosterhem när man inte har någon släkting nära.
Vi tänkte fråga Wendy och Jason om de skulle de på sig det, om det gud förbjude hände mig och Greg något. Skulle hellre vilja att barnen hamnade där nån vecka tills det blev ordnat med flytt till mormor och sådär, än att de hamnar på fosterhem eller nåt sånt.

Haha, vilken deprimerande text till så härliga lekplatsfoton.

Svågern tipsade om en onlineservice där det kostar typ $60, så det är nog bäst att ta tag i det där.

Bara vi som är sega med testamente?

160221a 160221b 160221c 160221d 160221e 160221f 160221g 160221h