Kan ni fatta att det är tio år sen jag lämnade Sverige? Wow, känner mig gammal.

Har jag några gamla läsare kvar? Nån som varit med sen jag bodde i Sverige? 😀

Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Jag har ont i halsen och är hostig och sov dåligt igår för att Nicolas gillar att stoppa fötterna i trosorna på mig. Det här är ett riktigt problem alltså. Jag vet inte om han gör det i sömnen eller vad? Plus att han var vaken en massa mitt i natten också. Jag minns att jag hostade till sådär vid 5-tiden, ”posit”, kommer det från Nicolas. Haha.

Tidigare idag sade han att han hade ont i örat. ”Du måste pixa (fixa) mina öron mamma.” Då ville han ha medicin. Lite senare kom han och sade att han ville ha medicin igen (för att det är gott), men det fick han inte. Två minuter senare kommer han igen och säger att han har ont. ”Var då?” Han pekar på hakan. HAHA, så rolig. Så han försökte ljuga ihop något för att få medicin. Hå, hå, ja, ja.
Men öronen är uppenbarligen ett problem. Han klagar på nåt öra typ en gång varannan månad eller så? Sen blir det inget mer.

Sen har han börjat sjunga ”Happy birthday to you, Lexi”. Vet inte vartifrån det kom, hennes födelsedag var i december. Men han sjunger klart och tydligt.
Båda klippen finns på Instagram om ni vill se 🙂