Glömde skriva igår att det var vår 10-årsdag! Inte bröllopsdag, utan sedan vi blev ihop, sedan vi träffades på riktigt för första gången 🙂
Helt galet.

Utöver det så sov Noëlle sin första natt själv igår. Vi lovade henne eget rum med egen loftsäng (STUVA från IKEA), med skrivbord under. När de skulle sova gav jag henne en halvtimme längre än pojkarna. Hon fick stänga dörren, ha på sin skrivbordslampa och pyssla. Kl. 20.50 frågade Greg om jag hade lagt Noëlle? ”Nej, jag tänkte ge henne till 21.00.” Greg sade att det var mörkt därinne. Vi smög in och hon hade släckt lampan och klättrar upp i sin säng och somnat. Alldeles själv. Så sorgligt. Jag fick inte ens säga godnatt. Så stor flicka :'(

Som tur var vaknade hon och var törstig så att jag fick säga godnatt.

Just nu ligger alla i varsin egen säng. Jag tycker att det är jättesorgligt på ett sätt, eftersom kvällarna verkligen har varit Milo och Noëlles ”bonding time”, då de bara haft varandra, ingen Nicolas som stör dem, de pratar svenska och filosoferar. Den eran är liksom över nu och jag börjar grina bara jag tänker på det. Herregud, jag är inte gjord för sånt här. Världens mest nostalgiska människa liksom. Hade gärna sett Nicolas och Milo samsova, men Nicolas har inget intresse alls. Han ligger hellre själv i bottensängen än med Milo.

Klippte håret också, förra veckan. Det var så satans långt. Gjorde som jag brukar och gick till en frisör och sa att de fick fria händer, men att jag ville ha lite highlights. Hon var lite mesig och klippte axellängd, sen tog hon till lite mer. Jag får nästan upp allt hår i hästsvans. Haha.

160309
Wow, vad rött det ser ut i badrumsljuset 😀