Halvdöd. Utan bildbevis är det ingen som kommer tro att jag gått med i boxningsgymmet. HAHA.
Grupptryck när det är som bäst 😉

Lexie och John har väl varit med i nåt år, några andra grannar postar hela tiden, och Wendy och Jason gick med för ett par månader sen.
Jag kan ju inte hålla mig till någonting, så jag får väl hoppa runt och prova tills jag hittar något jag gillar. Tänkte att med lite grupptryck och Wendy som väntar på mig utanför huset 18.50 på kvällarna så kan jag ju liksom inte banga!? Haha.

Provade en gång gratis igår (onsdag) och signade upp mig och följde med idag med. Heja mig!

160311a
Kom hem helt slutkörd…

Har i och för sig fortfarande ont i benen sen igår. Roligt vet jag inte om jag skulle säga…men tja. Först 15 minuter uppvärmning, sen 30 minuter boxning på säcken och sen 15 minuter cool down. Kan typ inte göra någonting sista 15 minuterna, haha. Ligg ner, lyft båda benen och gör cirklar. HAHA, kunde fan inte få upp benen från marken, var så trött.

Måste försöka börja äta nyttigt också, suck. Babysteps.