Åh som Noëlle längtat efter den här dagen i över ett år. Det här är ju andra året de går i samma klass. Jag har fått pappans telefonnummer och sådär, men alla försök från min sida har bara runnit ut i sanden, så jag gav upp för länge sen.
Förra veckan fick Noëlle dock hem en lapp i ryggsäcken från Trent, så då gjorde jag ett nytt försök, och tog nu mammans mejl från klassutskicket och det gick bättre 🙂
10.30-12.00 var vi i parken i hettan, och Noëlle var i sjunde himmelen.

Noëlle har ju berättat att de är gifta och sådär.

160314e
Ett hjärta.

160314d
”Jag gillar dig för du är bäst och du är cool.”

160314a

De hade så roligt ihop! Trots värmen sprang de runt där i 1,5 timme och lekte utan gnäll 🙂 Noëlle brukar vara varm och vilja gå hem efter 20 minuter, men inte idag, haha.

Kl. 18.00 anlände Gregs kusin med familj. Tonåringarna hoppade i poolen, som ännu är lite kylig, runt 21-22 grader. Jag gjorde spaghetti, köttfärssås och sallad. Imorgon ska vi åka till stranden och på vägen dit ska vi åka sån där stor ”fläktbåt”. Vad heter det på svenska!? ”Fan boat, air boat”. Efter det åker vi vidare till stranden, Cocoa Beach. Får inte glömma solskydd, för bara från en vecka till en annan har det nu gått och blivit över 30 ºC varmt.