Tror Noëlle hade en toppendag! =)
Hon trodde inte riktigt sina ögon när mormor kom in. Hon tittade och tittade och tittade för att se om det verkligen var sant, haha.

Efter det lekte vi med leksakerna, bakade tårta och sen bjöd mormor på TGI Friday’s 🙂 Mums! Sen åkte vi hem och åt tårta och efter den sockerchocken var Nicolas uppe till 22.45. Herrejösses. Får hoppas på minst 8 imorgon bitti? Haha!

Noëlle var så härlig och tacksam hela dagen idag. Det är något vi verkligen kämpat på tillsammans med henne, så det var kul. Stora tjejen. Som jag älskar henne <3
Det lilla klippet nedan typ summerar vår dag. Helt galen, helt crazy, som varje dag här. Mormor kom inte ut på internet och jag försökte ta mig tid, men det gick inte så bra… ”Kanske en lugnare dag”, haha, näe, det här är mitt liv. LOL!

160323a