Nu har vi bokat kryssning i november med våra bästa vänner Wendy och Jason 🙂 Ska bli så himla roligt! Vi tog tre rum med havsutsikt i rad, två av dem sitter ihop med bara en dörr mellan. Det får vara max 3 gäster per rum, så jag, Greg och Nicolas tar första rummet, i rummet som sitter ihop med vårt sover Milo, Noëlle och Lexi, och sista rummet får Wendy, Jay och Eddie ta.

Vi tar en liten tur till Bahamas bara, 4 nätter. Blir alldeles utmärkt. Kanske att Nicolas är så pass stor att han sover med de stora barnen, så kan vi lägga Eddie i deras rum med baby-monitorn så kan vi hänga/umgås på vårt rum, eller så.

De har ju också barnklubbar, det tråkiga är att åldrarna är 2-5 och sen 6-10… Går tydligen inte alls att rucka på, så Noëlle skulle hamna i den övre gruppen själv och alla andra våra barn i den undre. Inte för att det blir mycket tid där, men vi tänkte kanske en middag eller så. Oh well, vi får se hur det blir. Kul ska det bli iallafall!!