Färgkodade pass

Beställde dessa fodral från Kina. Mycket nöjd =) Noëlle fick rosa, Milo fick grön och Nicolas blå. Jag tog orange och Greg fick bruna.
Tre stycken är tomma…Greg måste ansöka om medborgarskap här och jag måste ansöka om kanadensiskt till pojkarna. Skäms att jag inte har gjort det än. Skrev precis ut ansökningarna…
Vi försökte ju fixa pass när vi var i Kanada senast, men det var inte bara att gå in fixa som i Sverige utan man måste först ansöka om ”Bevis om medborgarskap”… Sen blev det aldrig av =/

Men nu ska jag allt fixa det! Sen var det nåt bök med att förnya mitt franska, minns inte vad, något med att jag behövde pappas födelsebevis eller nåt? Skitirriterande. Sen har både mitt och Noëlles svenska pass gått ut, det får jag fixa i sommar. Och Noëlles kanadensiska har också gått ut. Usch vad kass jag är. Ska få ordning på det här nu!!

Kostar så satans mycket bara, varenda pass kostar en tusenlapp, att ansöka om medborgarskap kostar flera tusen…

160507a