Min pappa är här

Igår anlände min far med bihang. De ska sova här i fyra nätter… Min pappas Facebook är…underhållande. Faktiskt något maken pratar om med både sina föräldrar och sin syster så fort de pratar. Vet inte om de inte har något annat att prata om, men min far är huvudtopic. Han är konspirationsteoretiker, Hillary-hatare, väldigt antireligiös och har nåt slags komplex för sitt belgiska ursprung. Han är världens narcissist och skiter i vad alla tycker. Han postar minst en hatpost om Hillary varje dag, förlöjligar sig över religiösa minst en gång om dagen, osv.

Vi tycker alla att han är skitfjantig när han postar en bild av typ Rivieran och skriver typ ”My home country”, eller nåt. Hans kusin svarade då med en bild på ”Le manquen piss”, den där fula statyn i Bryssel som kissar. Sjukt roligt var det. Han är född och uppvuxen i Belgien till en belgisk mor och fransk far, vid 18 års ålder fick han välja nationalitet och valde då franska. Han bodde bara där ett par år eftersom han varit här i Florida sen han var…25 eller nåt? Fransmän förlöjligar sig alltid över belgare, så det är väl därifrån komplexet kommer. Trots att han som sagt är född och uppvuxen där har han ändrat vissa belgiska ord (typ 70 och 90) till franska och sådär.
Han är lika mycket fransk som jag är fransk – på papperet 😉

Anyways, så vi hade gjort fint när han kom igår. En fin belgisk flagga och en Hillary-skylt i trädgården, haha. Sjukt roligt. Väldigt internt, men sjukt roligt.
Som tur är har han humor. Var tvungen att varna på grannskapets Facebook att det bara var temporärt, annars hade vi väl blivit skjutna för den där skylten här nere i södern. Sympatiserar inte direkt med Hillary, och definitivt inte med Trump heller, det var bara på skoj.

160512a