På tisdag, på torsdag, på tisdag, på torsdag

Såhär ser vårt schema ut på tisdagar och torsdagar. Crazy! =) Men det är kul på nåt sätt. Jag gillar att pussla ihop det. Det är ungefär 10 minuter till gymnastiken, 20 minuter till boxningen och 20 minuter mellan boxning och gymnastik.
Lägg till det här att vi direkt efter skolan, 15.30 hade alla grannar över på en snabb simtur innan vi skulle jäkta iväg till gymnastiken. Greg hade två fotograferingar, jag försöker sysselsätta min far med bihang, samt jobba, samt lämna och hämta i skolan… Crazy, crazy. Nu sitter jag här och jobbar, och bloggar en snabbis. Tänkte försöka komma i säng vid 01.00, för imorgon måste jag upp tidigt trots att det är min sovmorgon, för jag och pojkarna ska ta en sväng till Disney med Wendy och Jason medan de stora tjejerna är i skolan.

160512