Senaste veckorna

Vet inte var jag ska börja. Livet är så hektiskt just nu. Jag har inte ens hunnit gå och boxa den här veckan.
Känns inte som att jag kan avvara den extra 1,5 timmen ur ett liv jag redan knappt får ihop. Har försökt gå ut och promenera en timme senare på natten istället, men det går ju bara om jag lyckats få färdigt jobbet. Hade tänkt gå ut ikväll, men nu tänker jag blogga ifatt istället.

När vi får nån kväll över umgås vi med våra vänner. Den här kvällen satt vi nere och spelade brädspel och barnen lekte på övervåningen. De kom ner och gav oss biljetter så fick vi gå upp och träffa de olika karaktärerna. Sedan utförde de en dans de hade övat in. Alla hade ett jobb, till och med Nicolas. Han skulle ”väcka” tjejerna när de blivit till stenar. Så gulligt:

160519a
Riktigt kass bild med självutlösaren 😉

För ett par veckor sedan var vi bjudna till en av granarna på treårskalas! Jag uppskattar verkligen temakalas eftersom jag vet hur mycket arbete som ligger bakom. Brandy hade gjort ett kanonjobb. Skitcoolt 😀

160519b
Alla fick väst och hjälm när vi anlände.

160519c
Massa snack enligt temat, såklart 🙂

160519d
Tårtan, hur cool som helst!

160519e
Två av mina, Lexi och Tempe.

160519f
Nicolas som vägrade ta av sig västen och hjälmen på hela tiden.

Förra helgen fick jag ett ryck och började ta tag i vår garderob. Det gick typ knappt att komma in där och det är apjobbigt att bo i ett hus utan källare, vind och ett garage som är för varmt/fuktigt för att förvara något i. Måste maximera alla utrymmen. Så vi åkte till IKEA och köpte fyra PAX-garderober men varenda låda och hylla till är så snordyra att det kommer ta ett par vändor dit innan vi fått allt på plats. Nu ligger istället allt det här på mitt sovrumsgolv, lol. Okej, inte allt. Jag har fått upp alla julgrejer i garderoberna. Och alla kläder…men det ligger grejer över högt och lågt.

160519g
En vinkel av vår garderob >_<

160519h
Lyx på mors dag! Som LEGO för vuxna 😉 Jag fuskar alltid och använder skruvdragaren, fast Greg typ vill döda mig 😛

160519i
Ena sidan, lådor för våra kläder.

Sen kom ju min pappa med fru. De var här fyra nätter. Han hade planerat att de skulle åka och shoppa på fredagen, så då bestämde jag och pojkarna med Wendy, Jason och Eddie att vi skulle åka till Animal Kingdom medan tjejerna var i skolan. Sen var de färdigshoppade redan på torsdagen, men det var ju inte mitt fel, haha.

Disney var något av en katastrof. Vi tänkte att vi skulle åka bil ihop och ta EN dubbelvagn till Nicolas och Eddie och att Milo skulle kunna gå, men det kunde han förstås inte 🙂 Han är min drömmare, min sengångare…så det gick inte alls. Jag behöver fortfarande vagn åt båda mina pojkar. Vi åkte ett par attraktioner, sen åkte vi hem.

160519j
Min pappa och pojkarna.

160519k
Alla tre pojkarna i vagnen.

160519l
Mina två <3

160519m
Grabbarna grus framför Rafiki.

160519n
Nicolas klappade glatt på allt han fick.

160519o
I helgen blev det en till trip till IKEA. Lite fler hyllor och korgar till våra garderober och lite skåp till TV-väggen.

160519q
Greg gör det som är hans jobb i alla mina projekt, nämligen att ta bort listerna. Det är så aptråkigt.

160519r
Sorterar in tomtar och andra julprylar i nya garderoberna. Får sååådan julkänsla. Bara ett par månader tills Hobby Lobby börjar sälja julsaker, haha.
Men då kommer jag att vara i Sverige 😉

Noëlle lagade sin andra tand i tisdags, och det gick hur bra som helst. Hon gick in alldeles själv, valde vilken film hon ville se och kom ut 30 minuter senare och jag ytterligare 4 000 kr fattigare 😉 Sista tanden nu på tisdag, sen är det klart.

Eftersom vi tog pojkarna till Disney häromdagen bestämde jag och Wendy att vi skulle ta tjejerna efter skolan en dag. Onsdag slutar de tidigt, 14.15, så vi hämtade med bil och åkte raka vägen till Disney! Vår goda vän är typ den som har designat hela FastPass-systemet med armband, så han gav oss 15 fria pass!! SÅÅÅ lyxigt. Vet att de flesta inte varit på Disney, men man kan i förväg välja ut TRE FastPass som gör att man får gå före i kön till en viss attraktion. Vissa attraktioner är slutsålda sedan flera månader, typ den nya berg-och-dalbanan från Snövit, så vi har aldrig åkt den för det är alltid minst 60 minuter väntetid. Nu hade vi alltså 15 stycken 😀

Det var helt otroligt. Vi åkte den nya 7D (7 dvärgar) fyra gånger! Vi alla älskade den för den är inte så slängig. Noëlle åkte också Space Mountain för första gången. Man måste vara 112 cm för den, och hon är lite över det. Man åker i mörkret och den är väldigt slängig tycker jag själv och undrade om hon skulle bryta nacken därinne, men det gick bra och vi åkte den två gånger.

Sammanlagt fick vi in 14 attraktioner räknade vi till, vilket nog är mitt rekord. Brukar orka 4-5 stycken innan vi åker hem 😉 Vi kom inte hem förrän 22.30 igår kväll. Noëlle ville nog visa att det går alldeles utmärkt att göra utflykter, för hon var som en liten ängel i morse och kom hem med blått ”betyg” och WOW i kalendern. Hon sa det nu ikväll innan hon lade sig. ”Ser du mamma, om jag är uppe sent, då får jag blå nästa dag.” Haha, yeah right älskling 😉

160519s
Noëlle och Lexi på båten till Disney.

160519t
Vi lyckades komma precis när paraden kom förbi så vi kikade lite.

160519u
En selfie framför slottet 🙂

160519v
Ice cream cookie!!

160519x
7D!

Svärmor tyckte inte om att Milo hade luggen i ögonen så vi tog dem till salongen där Noëlle var på SPA-fest. De var så jävla kassa på att klippa hår. Alltså, istället för att klippa vertikalt klippte de horisontellt på Nicolas? Först tänkte jag att whatever, det får duga, men sen bad jag dem faktiskt att fixa till det och göra lite lager, men det blev knappt bättre. Får fixa det själv 😛 Därför JAG klipper pojkarna. Aldrig mer sånt här.

160519y
Nicolas i brandbilen.

160519z
Ser ni randen runt huvudet?

160519ac
Det här var efter att jag klagat och hon ”fixat” det… 

160519aa
Milo får håret klippt. Ser inte lika illa ut på honom, men fortfarande har hon bara kapat luggen rakt av, skitfult. Måste göra lager där också, suck.

160519ab
Roligaste idag! Först bad jag Nicolas ta på sig kalsongerna efter att han kissat. Då kom han ut med det grå paret runt magen och sen inget mer. Vi skrattade alla åt hans tokigheter. Jag bad honom sätta på sig dem ordentligt eftersom vi skulle äta mat. Han går in på sitt rum, tar på sig ett till par på samma sätt, runt magen, och sen ett par på riktigt, fast bak-och-fram. Han är så sjukt rolig. Jag höll typ på att dö. En riktig pajas.

160519p
Kattungarna frodas och lilla Baloo är bara 30 gram från 1 kg, så idag körde vi in dem till katthemmet för att kastreras, sen kan vi adoptera dem. Längtar efter dem och ska hämta dem så fort de ringer mig imorgon förmiddag.

Sådär, två timmar senare ska jag försöka jobba klart så att jag kan sova. Imorgon bitti ska jag få följa med Noëlles klass på utflykt och plocka blåbär 😀