S’mores och poolhäng

Noëlle har snackat om s’mores ett tag nu. Det är nån amerikansk företeelse där man grillar marshmallows och sen lägger den och choklad mellan två kex. Jag frågade stora Lexie igår om de hade grill, men både hon och Wendy verkade tveksamma, sa att de hundskit i trädgården, att det var myggigt och grejer. A ja, jag köper väl en egen sån markgrill och kör hos oss, tänkte jag, så får den som vill komma. Mina barn vill iallafall göra’t.

Sagt och gjort, alla kom och det blev hur lyckat som helst 😀 Vi badade tills det blev mörkt och barnen hade lampan på i poolen, vilket de älskar.

Imorgon är vi lediga igen, så vi kör lite mer poolhäng mitt på dagen, sen ska vi äta middag med vännerna på ett nytt litet hak som vi hittade igår. Jag, Wendy och stora Lexie hade tjejkväll och var iväg och körde ett gameroom igen. Sååå beroendeframkallande och sååå roligt! Imorgon tänkte vi låta gubbarna testa det haket och sen umgås lite mer på kvällen.

Bara fyra dagar kvar i skolan nu, för min prinsessa. Jag har typ gett upp helt. Tre dagar förra veckan fick hon med sig pengar för att köpa skollunch…haha, skäms ihjäl. Det är även så varmt att jag inte pallar att gå till skolan längre. Jag har meddelat att hon kommer att hämtas med bil de sista fyra dagarna 😛 Redo för sommar nu!!!

160604a
Lite gymnastik i poolen.

160604b
Poolhäng! <3 Älskar alla de här ungarna.

160604c
S’mores-förberedelser.

160604d
Grillningen i full fart.

160604e
Noëlle försöker avgöra om den är färdig.

160604f
Mums!

160604g
Milo grillar.

160604h
Noëlle och Nicolas.

160604i
Någon gör sig en s’mores.

160604j
Greg och Noëlle konverserar vid ”lägerelden”.

160604k
Nicolas kunde inte få nog. Han ville inte äta, han ville bara grilla 🙂