Nu hoppar han också!

Joråsåatt… Den som sett Milo i poolen vet att han helst bara boppar omkring med sin flytgrunka på ryggen och skriker så fort någon skvätter en droppe vatten på honom. Eller ännu värre, häller vatten på honom. Jag har sagt att han måste lära sig simma i år, det är liksom viktigt här i Florida med pooler överallt att man kan det.
Igår var jag i poolen och sa att det var dags. Han kunde få prova att gå under med Noëlles cyklop. Han blev inte alls imponerad och försökte springa iväg från mig. Jag lyckades lugna honom och sa att vi skulle gå under, tillsammans, två gånger, sen kunde han fortsätta att flyta runt.

Så vi gjorde det och sen var han färdig. Idag köpte jag honom ett eget cyklop, som han tyckte var så snyggt och blev glad över. Han ville prova det, men bara inne, och undvek att komma ut för att bada när jag var ute. Till slut hade jag och Nicolas badat så länge att han inte kunde hålla sig längre. Noëlle satt vid TV:n och ville inte bada om inte Milo gick under vattnet (grupptryck) så jag sa till Milo att vi skulle gå under två gånger, precis som igår. Sagt och gjort.

Han sprang in och berättade för Noëlle och sen var han igång. Cyklopet åkte av och på, han gick under, vinkade, gick under, vinkade. Satt mest på trappan och tittad på Noëlle under vattnet. Jag drog ut honom en bit och bad honom simma till trappan, och när han inte hade rädslan för att få vatten i ögon eller öron längre kunde han ju simma utan flytgrej! Ser man på =)

Frågade om han ville hoppa till mig och Noëlle försökte få honom att simma under vatten, men det skulle han spara tills han fyllde fem. Han var mycket nöjd med sig själv över sin bedrift.

Efter middagen var Greg i med barnen och efter en halvtimme kommer han in och säger att jag bara MÅSTE se. Kommer ut och ungen hoppar och simmar under vatten tillbaka till trappan. Säg what!?

Alltså, vem är det här och var är min Milo!?