Småpanik inför resan

Har lite småpanik inför resan. Bara ett par veckor kvar nu!! Iiihh, vi är så excited.
Jag älskar min lillkille, men han är definitivt ett sånt där barn man inte vill hamna bredvid på en långflygning. Eller bakom eller framför för den delen =(
När jag bokade i september tänkte jag att han nästan skulle vara tre år gammal när vi åker och att han skulle ha mognat, men, njae…nej.

Anyways, sitter och tittar på deras träningsoveraller från i vintras, och de är ju i minsta laget… Tycker att det är svårt på flygplan, för det kan vara riktigt kallt, och då mår ju ingen bra. Eller så är det för varmt. Kanske att jag ska låta dem åka i pyjamas? Pyjamas och Crocs. Lätta skor att få på och av. Har lite småpanik över att gå igenom security. Funderar på att lägga laptop och kamera och allt i resväskorna, så att jag slipper släpa på det? Men känns lite osäkert. Mycket panik just nu och många listor som skrivs.