Bebis och kompishäng

Jag har verkligen inte tid och har mängder att göra, men Noëlle ville verkligen ha en dag med sin favorit Trent, så packande och allt rännande fick jag lägga åt sidan. Panik.
Först kom Trent över och badade ett par timmar, sen när Greg kommit hem åkte jag, Noëlle, Trent och hans föräldrar och bowlade.

Kom också på att jag glömde berätta att ”vi” fick tillskott förra måndagen, hehe. Jag och Wendy har varit så himla spända på den lilla. Förra måndagen var vi ute och cyklade med alla barnen och efter en stund kom stora Lexie ut och sa att hon hade packat bilen för att åka in. Hon verkade inte direkt ha sådana verkar, men de åkte in. Jag hade SMS-kontakt med henne och hennes make och klockan 3.44, bara 14 minuter efter att han var född fick jag ett SMS! =) Hade lämnat telefonen på, ifall att de behövde hjälp med något. Blev så glad över bild och SMS!

Äntligen fick vi veta namnet också – Finnick! Väldigt udda. Han ska kallas Finn. Vi har kallat honom Wilbur i flera månader, eftersom vi inte fått något namn, haha, så det har verkligen satt sig. Så fort Wendy hade slutat jobbet följande dag åkte hon och jag in och besökte. Då åkte vi även förbi minnesplatsen för Pulse. Så vackert, så ledsamt, så tragiskt. Om det nu kan komma något gott ur en sådan massaker vi precis upplevde här, så hoppas jag att det är ökad tolerans för homosexuella och sådär.
Faktum är att nästan alla mina religiösa vänner har haft HBTQ-symboler och flaggor på sin Facebook sida den här månaden. Överallt visas det stöd. Senast igår var jag på Mall at Millennia och på alla dörrar stod det #OrlandoStrong och #OrlandoUnited med regnbågsfärger. Överallt i stan poppar det upp målade väggar och skyltar och sådär.

Känns lite småjobbigt att åka till Arlanda på lördag efter det som hände i Istanbul också kan jag ju säga…

Bildstorm:
160628a
Milo är som en liten fisk nu!

160628b
Noëlle och Trent

160628c
De har så kul =)

160628d
Åka lite båt 🙂

160628e
Hoppa på båtarna.

160628f
Nicolas var såklart med också.

160628g
Sötfisar.

160628h
De bowlade tre rundor.

160628i
Så söta.

160628j
Ingen träff där.

160628k
Efter matcherna. Trents pappa vann alla tre 😛

160629a
#OrlandoStrong

160629b
#OrlandoUnited

160629c
Noëlle, alltid så barnkär. Hon skulle gärna ha 17 småsyskon till <3

160629d
Och Milo då…tyckte Finn var så söt <3