Packade och klara!

Lite av det jag packat! =) Varsin iPad med hörlurar. Varsin tjocktröja eftersom det verkar vara svinkallt i Sverige och varsin filt att gosa med på planet. Lite aktivitetsböcker, snacks, lego med en bricka att bygga på. PlayDoh. En sprillans ny transformer (utan låda) till Milo, snacks till alla (obs, inte sött!)

I min ryggsäck har jag varsitt ombyte. Tack och lov passar de alla i varandras storlekar, så om Nicolas behöver mer än ett ombyte, tar han Milos eller Noëlles. Håll tummarna för oss nu 😀 Imorgon, söndag, landar vi i Sverige.

Greg fick precis köra Bagheera till veterinären 🙁 Han har kräkts sen igår eftermiddag, han kräktes upp ett plåster och nu har han kräkts magsyra hela morgonen och börjar bli slö och bara ligger. De lär få röntga honom och antagligen operera. Riktigt dålig tajming med Greg som ska skjutsa oss till flygplatsen. Vi får se. Greg har tre fotograferingar imorgon och det är långhelg med nationaldag på måndag. Han hittade till slut ett ställe som kunde ta in lillskrutten, de har öppet dygnet runt, och de ska ringa. Vi får se vad han har ätit 🙁

160702d