En dag med Hanna B

Idag åkte vi och hälsade på Hanna B med familj på deras landställe i Nora! Hanna och jag träffades genom bloggarna när vi var gravida med Noëlle och Conrad för snart 7 år sen. Crazy! =) Vi har hållit kontakten och särskilt genom graviditeterna har vi funnits där och stöttat varandra!
Vi försöker alltid träffas när vi är hemma.

Hanna plåtade barnen lite, och jag väntar otåligt på bilderna. Har sett två – så fina! Vill ha i hög upplösning på väggen. Jag hann knäppa några bilder också, när jag inte spranng skytteltrafik för att stoppa tillbaka en Valter eller Nicolas i fotot, haha.

160720a
Åh vad jag saknar maskroser i Florida. Har alltid älskat dem 🙂

160720b
Tjejerna klickade.

160720c
Barnen lekte med blålera…älskade det som barn!

160720d
Noëlle gjorde en skål.

160720e
Hannas snälla mamma bjöd på lunch.

160720f
De här två, alltså, så söööta tillsammans <3