Tälta i trädgården!

Så kom dagen då det blev dags att tälta i trädgården, som jag lovat. Vi lade ut sådana där tunna underlägg. Jag tog med en ficklampa ut och vi läste saga med den. Sen somnade barnen ganska duktigt vid elva, jag stoppade in babymonitorn och smög in och spelade lite spel med lillebror.

Runt 00.30 vaknade Nicolas, så då gick jag och lade mig i tältet med dem. Låg och vände och vred. Vid fyra var det ljust ute. Jag knäppte ett par bilder på de sovande barnen och försökte sova. Halv sex hade jag fått nog och var aptrött av att inte ha sovit. Jag väckte Noëlle och Milo och sa att vi skulle gå in i sängen. ”Och göra vadå?” sa Noëlle. ”Sova”, sa jag. ”NEEEEEEEEEJJJJJJJ!!!”, skrek båda barnen.

Vet inte om det var dåligt omdöme för att jag var trött, haha, men jag tog minstingen med mig in och lade mig i sängen och sov med babymonitorn på så fick de stora sova vidare. klockan åtta började Noëlle ropa in i den ”Mamma!!! MAMMA!!!! Vi vill vakna nu MAMMA!!! MAMMA!????” Haha, hon trodde att det var typ en walkie-talkie.

160723a
Redo i pyjamas!

160723b
Läsa saga…

160723c
…med ficklampa.

160723d
Barnen sov så skönt. Klockan var fyra och det var ljust ute.

160723e
Nicolas sov som Pippi – med fötterna på huvudkudden <3