Dagen D är här

Vet inte hur jag ska förklara läget här just nu. Känns mest väldigt spännande. En väldig gemenskap i samhället just nu. På Facebook och radio delar alla med sig av var det fortfarande finns batterier, vatten, bensin, bananer. Så mysigt, på nåt sätt. Jag köpte 100 småflaskor vatten åt en av granarna och han i sin tur meddelade i morse att han hittat propan.

Jag har inte sett bananer på tre dagar, och i morse när jag fick tips av en granne att de hade fått in propangas, så jag skyndade iväg för att fylla på en av våra tankar. Ringde också matvarubutiken för att se om de hade bananer, och de skulle få in en truck under förmiddagen! Åkte dit vid halv tolv och det fanns några kilo bananer kvar! Men det var helt galet med folk. Jag fick parkera långt, långt bort, och det fanns inga kundvagnar eller korgar, så jag tog några klasar bananer och ett par meloner. Det var allt jag fick med mig. Hade tänkt köpa lite mer papperstallrikar, men vi får klara oss på det vi har.

Det duggar lite just nu. Vi har plockat undan alla lösa saker utifrån och knackat på hos grannen som inte gjort det, för att fråga om de behöver hjälp. Hela matsalen är full med utemöbler. Ikväll ska vi träffas nere hos Jason och ha lite ”storm party” =) Vi väntar inte stormen förrän senare inatt. På radion verkar de säkra att vi kommer att förlora strömmen i typ en vecka!? Det hoppas jag inte, för då kan jag inte jobba. Men får ni alltså ingen update (mamma!) så betyder det antagligen bara att vi inte har internet och mottagning på telefonen, osv.

Känns mest väldigt spännande. Det enda som oroar mig är att jag blir jobblös under flera dagar, annars känns det mest mysigt.

Disney har stängt idag och imorgon, så det är allvar nu.

161006c
Publix tidigare idag.

161006d
Walmart igår. Folk fyller på med toalettpapper!? LOL!

161006e
Inga bananer på flera dagar…

161006a
Hade helst varit helt utanför det färgade området, men om man måste ta nåt, så är väl det gula att föredra… (Clermont).

161006b

Mycket galghumor på min Facebook just nu…ni kan följa oss där, förresten. http://www.facebook.com/Mysmasken tror jag.
Följ, inte frienda.