Som några av er vet tillbringade jag mycket tid i Saint Tropez, Frankrike, när jag var liten. Min farmor skickade det förra paret rosa badbyxor åt pojkarna, och nu letade jag överallt här i USA efter rosa badshorts, men det fanns ingenstans! De har så många andra par, och jag gillar att slänga in ett par rosa när vi är vid någon fin strand och jag vet att det kanske finns tillfälle att få en bild på alla tre 😉 Ja, ja, ni känner mig vid det här laget.

Så jag googlade på Kiwi, ett märke som bara finns nere vid Rivieran, och som startades just i Saint Tropez. Där fanns fyra-fem par! Zomgolly! Hittade ett par randiga som jag gillade, men hittade ingenting till Noëlle som matchade just det paret, så det blev dessa combos! I vanliga fall är de snordyra, 55 Euro för badshorts och 40 Euro för en liten bikini… Vet att jag surfat in där förut men inte förmått mig betala 150 Euro för ett set. Råkade visst trilla in under lågsäsong den här gången, och efter att de plockat bort VAT åt mig blev det bara 16,77 Euro per styck. WOOHOO!! =)

Helt klart värt det!

Jag och barnen försöker också få till en resa ner till Saint Tropez i sommar. Det kommer att bli supermycket jobb för mycket, såklart, men jag ser det som en investering i barnen helt enkelt. De måste få se världen 🙂

bathingsuits2 bathingsuits