Nu börjar sommaren ta form! =) Vi åker som bekant till Sverige i åtta veckor jag och barnen. Mitt i tar vi en vecka i Saint Tropez, whoop, whoop! Min farmor frågade fyra gånger om hon förstått rätt att jag skulle flyga själv med barn och resväskor, hyra bil och köra till Saint Tropez från Nice, utan min make. Ehh, ja!? Får många ”God bless your heart”, lol. Kanske tar jag mig vatten över huvudet som släpar med mig en 3-, 5- och 7-åring själv till Europe i åtta veckor…men det tror jag inte. Hemma hos mormor är det ju som att bo på hotell 😉 Kanongod mat, barnen springer runt ute i naturen själva…det blir inte bättre.

Frankrike lär bli lite jobb, men värt det, helt klart. 

Innan jag fick barn skulle jag aldrig palla att boka sådana här grejer så långt i förväg, men nu känns det jätteskönt. Konstigt. Jag som inte har tålamod, men på något sätt bara flyger tiden fram när man har barn, och innan jag vet ordet av kommer det att vara dags att sätta sig på planet.

161125a