Igår, söndag, skulle vi ha fotograferat julbilder med Wendy och Jason, men det var tydligen inte meningen.
I lördags när vi umgicks hade tydligen Lexi snubblat över en leksakbil, utan att berätta det för oss vuxna. Hon verkade okej när vi gick, hon sprang runt och städade som alla andra barn. Tydligen hade hon vaknat 05.30 på morgonen och klagat på ont i foten, och vid 08.30 grät hon av smärta. Jay tog henne till sjukhuset och hon hade två frakturer (?) runt/mellan/på/i tårna. Nåt sånt…

Så hon får sitta på ärslet i två dagar, utan att gå till skolan, tills det blir bättre. Inget man kunde göra något åt. Det blev alltså ingen gemensam fotografering igår, men jag tänkte att vi skulle ta våra bilder iallafall, så att de kommer ut i tid till jul. Det ska ju beställas kort och sådär…

Börjar åka mot parken där vi ska fotografera och märker efter 10 minuter att jag glömt stativet. Vi vänder och förlorar 20 minuter. Vi kämpade lite mot solljuset redan som det var, så det hjälpte inte att vi blev sena. Vi kom fram, släpade med filt, minigran, ljuslykta, jag satte upp kameran, vi ställde oss till rätta – bam, inget jävla minneskort!!! Jag ville hoppa från ett stup.

Det var inte så mycket att göra annat än att åka hem med svansen mellan benen. Idag provade vi igen. Det duggade när vi åkte hemifrån och himmelen var ganska mörk, trots att det inte utlovats något regn i väderleksrapporten. Vi hade stylat oss och klätt på oss, så jag tänkte att vi skulle ge det en chans. Sagt och gjort – himmelen sprack upp och vi fick helt okej ljus och inget regn! =)

Nu är julkorten gjorda och skickade på tryck. Bara att vänta tålmodigt en vecka, sen skickas de ut.

För övrigt så ligger jag efter med julkalenderinslagning. Jag har 36 paket inslagna – behöver 75!!! Damn it. Vi åkte till Target idag, jag och pojkarna, väl där fick vi vända i porten då jag hade glömt att pianostämmaren skulle komma idag. Whoops! ”Var är ni?” ringde han och undrade…ehh….sorry…kan du ta Wendy piano först så är jag hemma om 20 minuter.

Utöver det så blev min mailserver full eller något i helgen…så min schemaläggare hade gett mig 20 filer att jobba på över långhelgen (torsdag-söndag), men jag fick aldrig filerna…så BAM, nu har jag sjukt mycket jobba idag, imorgon och på onsdag. MÅÅÅSTE hinna åka och fylla julkalendern dockå.

161129a
En liten bild på min stora prins från idag…! Kärleken finner liksom inga gränser <3
Så sorgligt att han börjar skolan om en månad.