Nån som kan förstå att min lillskrutt ska börja skolan om ett par veckor!? Han är såå redo, men inte jag!

Idag var det ”Meet the teacher”. Milo känner ju igen henne sen Noëlle hade henne och han var så trygg i klassrummet! Han satt fint på stolen och lyssnade, hälsade på de andra kompisarna. Den här mamman var sååå stolt så! =) Det var en del barn som man kan se på en gång kommer att bli stökiga. Fröken berättade att man kan bli utslängd från programmet om man har mycket frånvaro eller om man är stökig. Jupp!

Det var många killar. När vi kom dit var det 7-8 barn där och alla var killar. Sen kom det in några tjejer, men inte många.

Jag är så glad och spänd för hans skull! Tänk att det aldrig blir gammalt, alla nya milstolpar.

Ska också bli intressant att se hur Nicolas klarar sig hemma ”själv” i två år. Det blir en omställning det. Känner att Milo och Nicolas inte har fått tillräckligt med tid tillsammans 🙁 De har precis börjat kunna leka ihop rätt bra…men, men. Det är som det är.

En snabb film på Milo som stöper ljus också.

img_5102
Milo och Mrs Myers

[KGVID]https://www.mysmasken.se/wp-content/uploads/2016/12/IMG_5074.mov[/KGVID]