Åhh, det höll nästan inte på att bli någon julfest idag. Jag var helt sönderstressad och hade verkligen inte tid. Greg höll som misstänkt till på uppfarten hela dagen och mekade med bilen. Jag är jättetacksam att han fixar med bilen, missförstå mig inte, men att det alltid måste ske PRECIS när vi ska iväg på något större…! Argh!

Jag jobbade till två, sen försökte jag plocka undan från igår, ta hand om barnen, baka bröd som skulle med till festen, fixa fram Luciakläder och allt. Men vi kom iväg till slut… De kokta ägghalvorna slängde jag ner i avfallskvarnen så hårt jag kunde. Det var ett riktigt trevligt sätt att få ur sig aggressioner på, lol! Första två äggjävlarna ville inte bli skalade så jag sa bara ”skit i’t då!!” så slängde jag ner allihop. SCHHÄRFRÄÄÄÄÄ lät det då de maldes ner och spolades iväg.

Barnen ÄLSKAR ju den här julfesten. Särskilt sång och dans.

Nu är klockan 01.30, och det är kanske inte så jättesmart att jag är uppe fortfarande, men vi har skurat hela huset, för nån jävel hade med sig karamellpopcorn igår och de går inte så bra ihop med luftfuktigheten i Florida, så det var ”klister” på hela golvet överallt! Och på soffan!

Men nu är vi typ packade…eller allt ska in i bilen imorgon bitti, men sen blir det skönt, när vi liksom är iväg och jag inte kan påverka något mer. Äsch, who am I kidding!? Det är skitjobbigt att sitta där och ba’: ”Jäklar, vi skulle ha tagit med oss_________.” Lol. Men, men. Allt utom våra pass kan vi ju ersätta i Kanada antar jag.

Här är en fin film på hoppande grodor och hoppande grisar. HAHA! Vafan ska man göra på grisarna? Ingen här som vet, så vi hoppade. LOL!

 

161218a
Kompis Sharlie och mina tre.

161218b
Luciatåg! Många stjärngossar i år =)

161218c
Nicolas fick låna en tomtedräkt. Sååå söt och de andra också, förstås <3

161218d
Ringdans!

161218e
Tomten var förstås på plats och delade ut godis åt barnen!