Lite sliten är jag allt, men det gick kanon och barnen var fantastiska =)
Vi åkte hemifrån 12.30 på söndagen. Greg körde till 19.00, sen körde jag till 02.30…sov tre timmar, sen fortsatte jag från 05.30 tills vi kom fram 11.00.
Tror Greg börjar bli gammal, haha. Han körde 18 timmar i streck när vi var i Halifax innan jag hade mitt kanadensiska körkort och sådär.

Jag pimplade Red Bull, som jag för övrigt inte smakat på tio år! =) Men det gick bra.

När vi kom fram rände jag ut ill IKEA för att köpa skydd till madrassen eftersom det händer då och då att Nicolas kissar i vår säng…fast faktiskt har han börjat vakna på natten, gått och kissat och sen lagt sig igen senaste 3-4 veckorna. Men säkrast så iallafall!
Åkte till Walmart för att köpa stövlar eftersom jag inte hittat några i Florida…och åkte till Tim Hortons för att äta deras Chili! Mums!

Sen vid 14.30 kraschade jag och sov ett par timmar tills vi åkte och åt middag.

Noëlle hade inte tid att vänta på några stövlar utan slängde sig ut i snön så fort vi kom fram.
”Mamma, det kommer in is i mina fötter…”
”Mmm, jag sa ju det. Det var därför jag skulle köpa stövlar. Ska du komma in då?”
”Neeeeeeeej!!!”

Barnen är överlyckliga över snön. Tyvärr var det tio minusgrader idag och tjock skare, så ingen leksnö direkt, men på onsdag ska det tydligen snöa och var 1 plusgrad, så det borde bli perfekt.

Efter middagen åkte vi och köpte ett par ”flygande mattar” att åka på i snön. Tyvärr fanns det inga vanliga pulkor kvar, men vi har två stycken här från förra gången, så tillsammans blir det nog bra.

Har lovat barnen att åka ut och åka pulka imorgon bitti.
Ska också träffa Lisette och Lise-Lotte imorgon – äntligen! <3
Är bara livrädd att jag ska dra med mig nån smitta som får Lisette att hamna på sjukhus =/ Hon har inget immunförsvar. Det går inte så jättebra för henne och den där jävla Ehler Danlos Syndrom, och hon har vad det verkar inte jättelångt kvar tyvärr :'(
Usch, blir så ledsen på alla äckliga sjukdomar. Men ska bli kul att träffa svenskarna igen.

Imorgon kväll (tisdag) börjar Lexie och John färden upp hit och anländer väl på onsdag kväll någon gång. På onsdag ska vi träffa Gregs kusiner. Det är fullt upp och alla vill hinna träffas när man är här, så vi får prioritera helt enkelt, vilket inte är så lätt heller.

[KGVID]https://www.mysmasken.se/wp-content/uploads/2016/12/HXNH55251.mov[/KGVID]

161219a
19h21m var det beräknat, och det tog 22h30m, inte helt pjåkigt med tanka på lunch, middag, frukost, bensin och kisstopp.
Och ett stop på bildelsaffären för att vindrutetorkaren gick sönder.

161219b
Och inte var det lika packat som jag hade trott heller.

161219c
Alltså, stora killen eller vad!?

161219d
Noëlle längst bak =)

161219e
En av grejerna de kunde köpa för bilpengarna var en sån whiteboard (vad heter det?)

161219f
Milo pysslar med Blaze.

161219g
Några av grejerna i dagens ”shop”, samt bilpengar och karta med milstolpar 🙂

161219h
Greg tankar i shorts i 10 minusgrader, HAHA! Aja, jag sa åt honom att ta på sig byxor, men det lockade visst inte eftersom det var 28 grader eller nåt när vi åkte.