I tisdags skulle vi träffa Lisette och Lise-Lotte, men Lisette var tvungen att åka till sjukhuset, så vi åkte hem till Lise-Lotte istället!
Fick ingen bild tlilsammans, buu =( Men vi fikade och snackade. Supertrevligt.

I går, onsdag, började vi morgonen med pulkaåkning. Noëlle rev upp läppen på snön, så det blev kortlivat. Lisette var hemma från sjukhuset, trött och hög på medicin, men hon ville så gärna träffas ändå, så vi åkte över ett par timmar. Underbart!

Efter det åkte vi in till Toronto och träffade två av Gregs kusiner med barn. När vi kom hem hade Lexie och John med barn kommit. Det hade börjat snöa och barnen var ute i snön och lekte från 21.30 till 23.00 😀

161221d
Fika hos Lise-Lotte.

161221c
Jag och Lisette.

161221b
Alla tremänningar.

161221a
Ute i snön och leker mitt i natten 😉