Milo, så fin den här killen! Han har sådan empati och är den där killen alla bara älskar.
Hör bara fina saker, hela tiden. En av granntjejerna som är två år äldre än Milo hade på kvällen när hon skulle sova sagt till sin mamma:
”Mommy, I want Milo to be my best friend! He is very nice and cool and I always want to play with him.”

Killen som alltid finns där med en komplimang vare sig det är till mig att jag ser ut som en ”pompessa” när jag sminkat mig (tyvärr har han lärt sig säga det ordet rätt nu, snyft), eller för att heja på Nicolas när han ritar sin första huvudfoting eller lär sig cykla.

Tog passfoto då jag insåg att hans pass gick ut för två dagar sen. Hoppsan! Hoppas vi hinner få det innan vi reser till Sverige >_<

Lyckades få de här fina bilderna också. Alltså…! Kan inte förstå att mina tre börjar bli så stora. Jag saknar att ha en liten som tultar omkring, eller en liten bebis… Jag slits mellan viljan att skaffa två till medan jag kan, eller nöja mig. Jag tror aldrig att jag kommer att känna mig ”färdig”. Jag skulle kunna ha 22 barn, utan problem.

170425b