Idag var det ”formell” skolavslutning, det innebär att de är färdiga med alla prov och betygen är satta 🙂 Onsdag är sista dagen.
Noëlle fick Principal’s Honor Roll for Straight A’s, alltså högsta betyg (över 90%) i alla ämnen <3
Hon är så fantastisk på alla sätt mitt stora hjärta.

Ikväll ska hon få följa med grannkompisen Evan (de är förtjusta i varandra) och hans familj på något event inne i Orlando! Hon gick över dit kl. 17.00 och de skulle inte komma hem förrän 21.30-22.00 ikväll. Hon är sååå spänd! Och mamman älskar Noëlle och kallar henne ”dottern hon aldrig fick” 🙂 Kan inte säga gott nog om vårt grannskap, det är såå fantastiskt!

Nu efter skolan tog jag Sean (fosterpojken i grannfamiljen), Lexi och mina egna tre till Yummis (glassbar) för att fira deras framgång i skolan. Önskar att jag hade en buss, så att jag kunde ta ALLA grannbarn, för grannflickan mittemot, Ashlyn, blev ledsen när hon såg alla kliva in i min van, hade gärna tagit henne men har bara fem platser, dessutom var hennes farmor där för att hon ska tillbringa helgen där. Snälla farmorn följde oss till Yummis, så att Ashlyn kunde äta där med oss <3

170519a
På spänn, lustigt hur alla tjejer har lärt sig att stå med armarna framför sig, såg precis det, haha.

170519b
Med bästa fröken McManus <3 Hon är så himla bra. ”Ni har mitt telefonnummer. SMS:a mig om vad som helst.
Jag kommer alltid att vara era barns First Grade-teacher.” <3

170519c
Noëlle och rektorn Mrs. Obando.

170519d
Medan av Mrs. Petty.

170519e
Noëlle och Trent, tredje avslutningen tillsammans.

170519f
Med två klasskompisar, Gianna och Zoe.

170519g
Med fröken <3

170519h
Hela klassen.

170519i
Utmärkelser och medalj.