Oj vilken dag! Förra veckan började jag få ont i en tand. Fick tid idag för att sövas och göra en rotfyllning. Hade inget val, de hade ingen annan tid förrän i juni, och jag måste få det gjort innan vi åker till Sverige.

Jag skulle vara där 8.30, så snälla grannen Lexie sa att vi kunde släppa av Milo och Noëlle hos henne 7.30. Sagt och gjort. Får meddelande i bilen om att Noëlle har kräkts på väg till skolan. Åh nej!! Jason sa att det inte var några problem, och tog med sig henne hem. Hon mådde mycket bättre efter det och har mått bra hela dagen, phew!

Problem nummer två var att Milo skulle ha awards i skolan kl. 11.30… Det var illa nog att jag inte kunde vara där, så Greg var TVUNGEN att gå. Jason sa återigen att det inte var några problem, Noëlle hade det bra där och lekte med Eddie. Runt 9.15 blev jag sövd och vaknade igen vid 13.15 nånting. Greg hade lämnat Nicolas hos Bev (Wendys mamma) under awards, och sen hämtade han Nicolas och Noëlle och körde för att hämta mig. Lexie hämtade Milo från skolan kl. 14.00.

Vilka grannar och vänner vi har! Alla barnen hade gjort kort till mig hemma hos Lexie också <3

Det som skulle ha varit EN rotfyllning slutade med två rotfyllningar, två kronor, en ryckt visdomstand och en till lagning. Låg i sängen till 19.30, har nu tagit mig upp för att jobba lite, men känner hur medicinen gör mig SUPERtrött. Sitter här och turas om med vartannat öga för att inte somna sittandes.

Milo har gjort jättebra framsteg, och det ska bli spännande att se vad han tycker om Kindergarten. Fick massa bilder med Milo och diverse kompisar. Alla älskar verkligen honom <3

170523a
Vid sitt bord.

170523b
Milo får sina utmärkelser.

170523c
Stora killen.

170523d
Med fröken, Mrs Myers.

170523e
Hjälpfröken Mrs Marinacci.

170523f
Milo med en av bästisarna, Gabriel.

170523g
Milo med favorittjejen Olivia.

170523h
Milo och Matthew.

170523i
Milo och Nathalie.

170523j
Fina teckningar från alla grannungar <3