Hoppsan! Skulle gå till frissan idag och toppa håret på Noëlle bara. Hon har så himla tunt hår och frisören sa att vi behövde kapa en bra bit. Kikade på lite bilder och Noëlle fastnade för en bild på en tjej med kort hår. ”Hår växer ut”, tänkte jag, och lät henne göra… Håret som äntligen var tillräckligt långt att få upp i hästsvans, lol. Oh well! Blev coolt 😀

Flickan på bilden hade några örhängen, så hon valde att köpa nåt 25-pack med örhängen. Förklarade att hon bara får ha dem i korta stunder eftersom det är fejk, så vi knäppte ett par bilder innan vi åkte till gymnastiken för tryouts.

Milo har längtat efter Defy Gravity (gymnastiken) sedan vi slutade, och när deras favorittränare kom tillbaka från Puerto Rico efter ett år frågade jag om han skulle ha några klasser, och det blev så bra att han bad Karys (ägaren) om att få ha ett eget team, nivå 4-7, och där skulle både Noëlle och Milo hamna. Visste inte om Noëlle skulle vilja, men hon blev avundsjuk när Milo skulle få börja, och ville också gå. Så jag tog dit dem idag på tryout till tävlingslaget. Det är mycket bättre tid – 16.00-17.30 två dagar i veckan. Förra året var det 17.30-20.00 tre dagar i veckan, och det var inte hållbart. Nu kan vi göra läxorna innan vi åker dit, komma hem och äta middag och fortfarande kunna leka nån timme.

Alla var förvånade över att Noëlle fortfarande var lika muskulös 🙂 Barnen var glada över att träffa gamla bekanta.

Vi får se när vi kommer tillbaka efter sommaren om hon fortfarande vill. Milo vill definitivt.

170601a

170601b