Vi har haft besök hela våren känns det som! 😀
Just nu har vi kulbesök – min 14-åriga systerdotter och hennes kompis är här på prao 😉

Vi har shoppat, shoppat lite mer, åkt rullskridskor i en typisk inomhusrink och tagit en heldag på Disney. Idag åkte vi till västra kusten för lite strandhäng med en av husvagnsfamiljerna! Florida är trasigt eller nåt, det är apkallt. Tror det var 21 eller 22 grader som varmast, men det blåste redigt på stranden så kändes typ som 15.

Tjejerna hade kul med jämnåriga. De har varit lite blyga, men idag var de med och spelade volleyboll och fotboll, de promenerade längst stranden, badade och umgicks. Superkul!

Imorgon ska vi försöka åka och plocka lite apelsiner på förmiddagen och sen tänkte vi faktiskt åka ner till husvagnsfamiljen så får de hänga lite mer. Poolen där är uppvärmd, plus att det finns bubbelpool, så det blir kanon. Det har varit jättekul att ha tjejerna här, de hänger med på allt med ett leende, är hjälpsamma, artiga och väluppfostrade <3

180316a
Mina tre.

180316b
Maja och Anna

180316c
Ett helt gäng husvagnsbarn…och mina! =)