Så ikväll när vi borstade tänderna hade Greg borstat Milo. Han gick in för att spotta och han ropade ”mamma” som om något hemskt hade hänt. ”Vad är det?” Han kom ut, klämde på läppen och sa ”min tand”. ”Vadå?” ”Den ramlade ner i handfatet.”

Jag beordrade alla att sluta spola vatten och sa att Greg kanske kunde fiska upp den, om den fastnat nere i U:et, men att risken var stor att den redan var borta. Greg hämtade verktyg, men när han kom in i badrummet låg den fortfarande i handfatet, haha.

Ingen visste ens att han hade en lös tand, inte ens han själv…himla mysko! Kul att han är precis lika gammal som Noëlle – 6 år och tre månader.

Det här är min värsta milstolpe hittills. När det där oskyldiga lilla barnansiktet byts ut mot ett vuxnare 🙁

180328a
Så stolt! Tandfén var här och lämnade 5 dollar för första tanden.