Det är ju inte klokt att hela övervåningen stor tom större delen av året. På övervåningen har vi badrum med dusch, toa och handfat, en walk-in-garderob och ett sovrum och ”sitting room” som är open concept, utan dörr emellan.

Hittills har pojkarna delat rum, men Milo har blivit mer och mer irriterad på sistone. Det har varit bådas ansvar att hålla rent fast Nicolas mest är den som stökar till (svårt att avgöra vem som gjort vad), Nicolas kompisar har lekt med och förstört Lego som Milo har byggt, osv., så det var dags att ge pojkarna varsitt rum.

Eftersom vi bara har tre sovrum på nedervåningen var det enda alternative att flytta upp någon, och den enda som var redo att sova uppe själv var Noëlle. Vi tittade lite på Pinterest och jag hittade kul dekorationer på Hobby Lobby och fina teman i typ korall/aqua och Noëlle typ nickade och sa att det var bra, men när vi gick till Hobby Lobby drogs hon mer mot guld, neutralt, svart/vitt så vi googlade lite till och hon föll för svart/vita sovrum med gulddetaljer. Så då körde vi på det.

Vi hittade ett sängset och bestämde oss för ett svart/vitt/guld sovrum med Paris-tema =) Eftersom det redan stod vita möbler däruppe blev det ju perfa. Jag målade en mörkgrå fondvägg och vi köpte ett par Paris-tavlor på Craigslist/Facebook market (typ blocket). Allt har inte kommit upp än.

Sen gjorde jag värsta kapet på en Ektorp-soffa till rummet bakom där jag stor med kameran. Ny kostar Ektorp $379 och nytt överdrag kostar $149. Människan ville bara ha $125 för soffan med ett sprillans nytt vitt överdrag och ett vitt överdrag som är tvättat och vakumförpackat som hon bara använt typ nån vecka när hon först köpte soffan! Vilket kap 😀 Jag åkte och hämtade den och fick in hela i vår minivan, ÄÄÄLSKAR vår minivan.

Vi flyttade en gammal 2×4 Kallax vi hade så nu fattas bara en TV så har de värsta mysiga hörnan där. Ska fota allt när det är klart. Vi köpte också ett svart litet skrivbord som hon har sin dator på.

De sköter fortfarande sina sysslor, rummen är städade när de går och lägger sig och de bäddar varje morgon! Det här är kanon 😀

180402i
En del av Noëlles nya rum.