Ni vet Sean, fosterpojken? Han är ju hemma hos sin mamma igen, men vi hämtar upp honom varannan/var tredje vecka så att barnen får ses =)
I fredags efter skolan hämtade vi honom och körde vidare till stranden. Han bor 1½ timme bort och bara typ en kvart från den stranden vi brukar åka till som är så bra för barnen, så det passade perfekt. Greg hade fotografering, så jag tog barnen och åkte! Vi tog med oss pizza.

Jag frågade om jag kunde ta med hans cykel, och det hade han sagt att han ville, men mamman ville inte pracka på mig den. Tur att jag frågade! Annars brukar han få gå till fots när han är och hälsar på, men de älskar ju att cykla runt här.

I bilen på vägen hem hörde jag Noëlle och Sean prata om ramper och hopp till cykel, så jag googlade för att se om det fanns någon cykelpark i närheten. Det är helt nytt territorium för mig, men tydligen heter dessa cykelparker ”pump tracks”. Jag hittade en 45 minuter bort, inne i Orlando, och det var ju som en dröm! Bättre än vi hade kunnat tänka oss.

Jag vet ju att Milo är otrolig på sin cykel, han har ju cyklat utan stödhjul sen han var 3, men jag trodde ändå någonstans att Noëlle och Sean som är lite större skulle ha mer utbyte av det här, men Milo fullkomligt älskade det! Så mycket att min lilla sockergris inte ens ville stanna och äta muffins och festis. Vi kom dit lite sent (för det var 32 grader på dagen idag, man kunde inte vara ute), och det stod en skylt om att parken skulle stänga 19.00 (fast det stod 30 minuter före solnedgången, så borde vara 19.22), vi kom dit typ 18.37… Så han ville verkligen mjölka det här. Det visade sig att det gick bra att stanna lite längre, så vi kom inte därifrån förrän 19.45 🙂

Han åkte runt och gjorde lyckoljud <3 Kanske hans grej – BMX? Kanske bra att ha försäkring för det dock 😛

Noëlle fick till snitsen efter ett tag hon också! Superkul. Nicolas är inte så jättebra på sin tvåhjuling ännu, så jag tog med hans gamla balanscykel…det var han inte helt nöjd med. Han ville ha sin blå cykel. Vi får väl öva lite mer på dagarna.

Barnen vill tillbaka imorgon, haha. Jag sa att vi definitivt åker dit någon mer gång.

180414a
Full fart!

180414b
Noëlle hade kul!

180414c
Sean försöker le in i solen, haha.

180414d
Inget Florida utan en raket som åker upp i rymden =)

180414e
Noëlle jagar Sean.

180414f
Nicolas, lite stor för sin balanscykel 😛

180414g
Fångade henne i full fart, fast det inte ser ut som det =)

180414i
Fick inb alla cyklar i vanen…lite som Tetris 😉