Min fantastiska tjej är klar med 2:a klass och får gå vidare till 3:e. Hon har kämpat lite med läsförståelsen i år och har inte haft något läsintresse alls, men nu har hon äntligen hittat en serie hon gillar att läsa! Hurra för det!

Hon har legat nära 90% (A) i läsning, och andra och sista kvartalet fick hon A i läsning men det räckte inte hela vägen utan hon hamnade 1% ifrån, nesligt för henne 😛
Hon fick Honor Roll A/B all year, och Principal’s Honor Roll for the 4th Quarter for Straight A. Totalt för året fick hon 95 (A) i Engelska, 97 (A) i Matematik och 89 (B) i Läsning, vilket är kanonbra! Alla säger att andra klass är tuffast, innan alla kommit igång ordentligt med läsningen. Skönt 2:an är över, nu ser vi fram emot sommarlov.

Jag är inte direkt för betyg såhär tidigt, men det är ju bara att gilla läget. Ser hellre att barnen lär sig för att det är kul och gillar skolan. Känns som att barnen redan är skoltrötta, och de har 10 år kvar i grundskolan…
Medaljen är för att ha läst 70 böcker (35 fiction och 35 non-fiction), och om man har läst 50 böcker får man ett diplom. Verkar som att alla lärare iallafall har sett till att alla elever får åtminstone det diplomet. Känns lite jobbigt när de står och läser upp allas utmärkelser och så är det vissa som bara får en 🙁 Men livet är inte rättvist…

180521a
Knäppte en bild på Noëlle med kompisen Keira innan utmärkelseceremonin.

180521b
Yaelis, Keira och Noëlle.

180521c
Nervösa på rad. Noëlle klass började. Totalt tror jag det var sju klasser.

180521d
En del barn visste inte var de skulle göra av händerna, tyckte Noëlle stod så fint =)

180521e
Tar emot diplom från fröken.

180521f
Skakar hand med rektorn, mrs Obando.

180521g
Får diplom från läscoachen, mrs Fulmer, för att ha läst sina böcker.

180521h
Medaljer och diplom.

180521i
Klasskompisen Autumn.

180521j
Keira, Noëlle och Charlie. Noëlle och Charlie hamnade i samma klass både i VPK, K och 2:an.

180521k
Noëlle och fröken, mrs Kruse.