Vi har övernattningar här varje natt nu, haha. Inatt sov Lexi över och i morse satt hon och Noëlle och tittade på något som Nicolas tyckte var tråkigt. Jag stod i köket och bakade och jag hörde att Lexi läste från tavlan på städschemat. Efter en stund kommer Nicolas ut med 10 pengar. ”Här, jag vill köpa fjärrkontrolltid och jag vill titta på Umizoomi.” Jag typ dog av skratt. Lexi och Noëlle var inte lika imponerade. Ingen har någonsin köpt fjärrkontrolltid, de gillar att köpa ”välj vad vi äter till middag”, eller ”hjälp till att laga maten”, osv. Så rolig. Han må vara liten, men han är inte korkad.

På eftermiddagen kom två av de svenska familjerna över. Vi fikade och firade sommarlovet med nybakta bullar, kolakakor, pepparkakor, mariekex och Singoalla (fast med choklad, orkar inte Googla just nu, för klockan är nästan tre på natten, blir så när man inte kan jobba på hela dagen och gästerna är kvar nästan till 21.00 :D) Det var mycket trevligt, barnen lekte (på svenska utan tjat :D), de badade i poolen, sen åt vi spaghetti och köttfärssås som Greg faktiskt lagade till så att jag kunde fortsätta att snacka med vännerna 🙂 Lyx!

Vi hade supertrevligt, men nu är jag supertrött *gäsp* Tur att det är sommarlov och jag kan sova till 9.30-10.00 eller så. Barnen kliver upp och gör frukost och leker eller tittar på TV och jag kan sova lite längre. Visst kommer de in ibland om de har någon fråga eller sådär, men på det stora hela funkar det ganska bra, så kan vi göra kul grejer på dagarna istället.

180530a

180530b
Fika, barn tryckte gladeligen i sig! =) Päronsaft också, såklart.

180530c
Sen skulle vi mata korna, men de var inte där 🙁 Men fin solnedgång fick vi allafall.