Kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar bäst att vara här i juni, när vi har poolen och stranden för oss själva, inga köer till någonting man besöker, inte tusen miljoner människor…eller om jag gillar de levande månaderna bättre, typ juli och augusti. Båda har sin charm.

Efter lunch och lite kortspel lämnade vi disken åt Greg och tog barnen till stranden. Jag fick med mig Wendy ut till bryggan och barnen skrek av förtjusning när vi höll hand och hoppade i vattnet 😉 Jag avskyr sand, salt och allt vad hav heter, men vi gjorde det för barnen. De små hade inte varit ut till den ännu, så det var kul för dem.

Efter middag och lite städning och packning åkte vi ner till St Tropez en sista kväll…vi kom precis i solnedgången, strosade lite, klättrade på stenarna och sen köpte vi glass. Vi såg världens coolaste partybåt. Har en video, men internet är så kasst här. Barnen var överens om att de vill ha en sån när de blir stora, haha. Kämpa på!

Nu är klockan snart 01.30, vi ska upp kl. 06.00, men jag har precis jobbat färdigt. Jag har fortfarande en del att packa, men kunde inte packa vidare utan att packa ner dator, tangentbord, mus, osv. Har inte bestämt mig om jag ska kliva upp tidigt eller stanna uppe en stund till och packa i lugn och ro utan barn. Hmm.

Vi åker härifrån kl. 07.00 imorgon, man vet aldrig hur lång tid det tar till Nice, ibland tar det två timmar…och råkar man missa avfarten vet jag av erfarenhet från förra sommaren att man tappar typ 37 minuter eller nåt. Hemskt! Vårt plan går kl. 11.00 nånting.
Wendy lämnar tillbaka sin bil i Nice (hon fick betala extra för det), så vi gör rockad där. Ut med mig, barnen och våra väskor, flytta över Eddie, Lexi och deras väskor till vår bil och sen kör Greg, Wendy och barnen tillbaka till Paris och tar flyget hem på söndag.

Ska bli skönt att bara behöva flyga tre timmar, sen är vi hos mormor! Barnen är väldigt spända på att få åka rutschkanan på Nice flygplats, den som går från övre våningen och ner, samt att komma hem till mormor, klättra i träd och återfinna sina skatter som fortfarande hänger där i en yoghurtburk med lock på, från förra året, prova nya studsmattan, träffa nya valpen, osv.

Orkar inte korra det här, utan det är som det är.

Godnatt.

180622q
180622r

180622a
Nice, med klocktornet i bakgrunden.

180622b
Den första båten vi valde ut…tills vi hittade den nedan. Ja, vi väljer ut båtar vi vill ha varje kväll, haha.

180622c
Lade upp en video på Facebook, men får inte upp den här just nu. Rökmaskin, bubbel maskin, discolampor!

180622d
Vespan var så söt <3

180622e
Pojkarna leker!

180622f
”Titta, det står Saint Tropez.”

180622g
Alla ville vara med den fina båten.

180622h
Så vackert…

180622i
Testar kikaren.

180622j
Tjejerna älskar att hoppa på de här stenarna.

180622k
Så fina gränder överallt.

180622l
”Kolla båten mamma.”

180622m
Så pittoreskt överallt.

180622n
Alltså, kan strosa i evigheter.

180622o
Kolla båten…inte oftare man ser 5-mastare. Det är Club Med 2.

180622p
Bergen som försvinner in i solnedgången och dimman…