Alltså, kolla den här husvagnen! Så jäkla perfekt. 99% av alla 5th wheels har säng uppe i fram (höger), den del som hänger över trucken, men kolla denna då!? Loft i bak, med säng på botten åt mig och Greg (King size också!!) och sen loft däruppe. Då får vi lägga madrasser över hela, så får de sova huller om buller.

Sen blir det liksom TVÅ rum, separat kök och vardagsrum. Så himla bra! Annars är det ju alltid allt i ett. Det står mellan denna modell, eller en annan slags loft, kan visa imorgon.

Det enda problemet jag ser med denna är att det är inte är NÅGON förvaring. Förstår inte ens var vi ska ha våra kläder… Under finns det ju förvaring, men jag vill ju gärna ha med typ symaskin och sånt. Men jag kanske får klara mig utan det i två år!? Det är alltid nåt som ska sys dock, typ gardiner och sådär, men jag får väl ta med en vanlig basic symaskin och stuva in den under…

Sen måste jag jobba någonstans, och då tänker jag mig att vi får plocka bort en av sofforna i fram och sätta ett skrivbord.

Hade också tänkt att vi skulle ha tvättmaskin eftersom det blir så dyrt att hålla på och tvätta i tvättomat, men det är något jag kan klara mig utan, för den här husvagnen är så jäkla sexig.

378FL