Idag provade barnen på barnklubben här. Superskoj! De har en avdelning som är del av Cirque de Soleil. Jag var med hela tiden, hahaha. Vill ju se vad de gör? Vill inte missa något 😉 De fick prova trapetser! De fick försöka hoppa från den första till den andra, men det var det ingen som provade idag. Noëlle hängde lite från knävecken, Nicolas ”flög” lite…Milo började gråta när han klättrade upp, så han vände ner igen. Stackarn. Han ville så gärna vara modig som de andra två, men han är lite höjdrädd…det har blivit bättre sista åren, men det här blev för mycket.

Efter det här delade de upp sig, Milo och Noëlle gick och badade med sin grupp och Nicolas hade konst med sin grupp, sen gick vi och åt lunch med familjen.

180729b
180729a

Hade tre filmer, men de andra var för stora för att ladda upp och jag har ingen filmredigering på laptopen.