Mina ungar är underbara! Så det så. Noëlle är så sjukt hjälpsam, hon hjälper till och springer på toaletten och ser till att alla små har det bra. Helt otrolig är hon. Vet inte riktigt hur jag ska tacka henne. Känner att jag verkligen vill uppmärksamma, för hon gör det så mycket lättare för mig. Jag glömde handduksplastkorten (som man byter mot handdukar vid poolen), då sprang hon utan problem tillbaka till vårt rum (som ligger lite längre från poolen), för hon skulle ändå kissa sa hon. Hämtade korten, hittar till handdukarna, kommer tillbaka till poolen med fyra handdukar. Såna grejer som underlättar så sjukt mycket istället för att jag ska släpa med Nicolas hela tiden, som jag inte riktigt litar på vid poolen.

Lite bilder från idag.

180730n
Min farmor köpte lite uppblåsbara grejer åt barnen =)

180730b
På väg att trilla i=)

180730c
Grabbarna grus.

180730d
Barnen hittade lite snack vid 16-17-snackbaren. Sena middagar här.

180730e
Noëlle tar hand om allt och alla, med nöje 🙂

180730m
Leker lite efter lunch.

180730f
Redo för middag. Bad Milo slopa låtsassmajlet, så nu får jag en sån här snygging! 😉 Han är inte ledsen, försöker bara se tuff ut.

180730g
Mina fina!

180730h
Nicolas leker så fint med lilla Hugo.

180730i
Den här stjärnan är ju bara så överlycklig att få ha en liten att gosa med hela veckan.

180730j
Pojkarna som inte förstår varandra, men tydligen pratar de alla flytande Transformer 😉

180730l
Middagsbordet. Buffé med 8 barn är sådär…lol. När man sprungit 36 vändor och hämtat allt är de färdiga och vill ha efterrätt innan man själv ens hunnit hämta mat… Tur att de leker kul efteråt.

180730k
Matteo lärde Milo en massa franska ord. Efter varje ord kom han till mig och var lycksalig: ”Milo a dit chaise”, ”Milo a dit table”, osv.