Whew! Inte lätt att fotografera 8 småglin med en medelålder på 4.25 år, haha. Men det gick. Lite politik då min farmor inte ville ha med bonusbarnbarnet egentligen…så hon kunde sträcka sig till att låta honom vara med i en av bilderna och sen en utan honom. Inte så finkänsligt ”sådär, nu får du flytta på dig när vi tar vår riktiga bild”. Typ. Hoppas han inte blev ledsen. Det märktes inte iallafall…

Förstår ju hur hon tänker, förhållandet är rätt nytt och man vet ju aldrig hur länge saker och ting håller och hon vill ha en bild på sina barnbarnsbarn, men samtidigt är han just nu hennes barnbarnsbarn? De är ju en familj…aja. Alltid svårt det där med bonusföräldrar och bonusbarn och allt vad det är. Man önskar ju bara att alla gjorde det som är bäst för barnen och hade dem i åtanke 🙂 De är ju sällan eller aldrig skyldiga till situationen.

180731a
Alla fina barn som har så kul ihop! Hoppas vi kan göra tradition av det här nu =)

180731c
Och så en bild med bara min farmors barnbarnsbarn.

180731d
Sen ett par bilder med henne och barnen <3

180731b
Och sen bara hennes barnbarnsbarn 😉