Ja, hur var det nu? Strax innan vi åkte till Frankrike hittade jag detta underbara hus! Det var kärlek vid första ögonkastet. På HemNet alltså. Vi träffades online jag och huset… Det skulle vara blind date på söndagen den 28:e, men då var jag och barnen i Frankrike.

Mamma och CG och lillebror åkte och tittade. Trots att mamma kanske egentligen gett upp hoppet, eftersom jag varje sommar sitter och romantiserar över något rött litet hus jag vill ha…men de gillar att kolla på hus, så de åkte dit.

Vi messade varandra från Frankrike. Mamma gillade huset direkt och förstår vad jag såg i det. Brorsan förstår inte alls utan försökte få in mig på några andra hus. Näe, det var detta eller inget. Det kommer ju egentligen helt fel i tiden, men huset är helt fantastiskt. Jag tänkte att får jag inte detta hus kan det lika gärna vänta och vi husvagnar ett par år.

Jag kände att ”que sera sera”. Först kom det in ett skambud och på fredagen drog det igång ordentligt. Det stannade av på 2,1 miljoner. Jag skulle få se huset på måndagen den 6:e (igår). I morse lade jag ett bud på 2,2 vilket fick en budgivare att lägga sig, sen följde ett bud på 2,3.
2,5 miljoner var min smärtgräns, när jag nådde det och någon ändå lade 25 000 till blev jag lite besviken. ”Smäll till med 25 000 till” sa mamma.
2 550 000. Det var verkligen det sista jag hade i mig. Nu lade sig sig även den sista budgivaren.

Huset är vårt!! Jag kan fortfarande inte tro det!? Det känns som att jag drömmer. Det känns helt overkligt. Vet inte riktigt hur jag ska få till logistiken, men på något sätt, hehe. Vi kör ett sista år i Florida, sen flyttar vi efter skolan nästa år kan jag tänka =)

Först ringde jag och väckte maken 05.00 hans tid, för då var jag på banken. Sen ringde jag och barnen igen 07.00 då jag visste att huset var vårt!! Han har ju inte sett huset, men jag vet att han kommer att älska det. Han älskar mammas hus, han älskar de röda husen med vita knutar…!

Jag har aldrig sett ett så fint hus! Alla fönster? SER NI ALLA FÖNSTER!? Asså…!! Vi susade in till Örebro för att skriva på kl. 16.00 idag. Ägarna har bott där i 45 år och idag är huset för stort för dem, när barnen är utflugna. De berättade att huset heter ”Storgården”. Alltså, kärlek!

Det är mitt ute på vischan och vi besökte den lilla friskolan Pilkrog, alltså. Idyllen! Precis sån skola jag växte upp i, med blandklasser. Barnen blev helt betuttade. Det blir svårt för dem att återvända till skolan i USA när de sett detta.

Nu blir det bildregn eftersom de har tagit ner huset från HemNet nu.

18
1
8
48
34
13
37
43
41
15
16
9
6
14
2
11
25
46
47

3
Tänk master bedroom med ensuit (badrum) och walk-in closet!

4
5
7
12
17
19
21
24
26
27
28
29
30
31
32
33
35
36
38
39
40
42
44
45
10
22
20
23